Páginas

martes, 17 de febrero de 2015

1. SITUACIÓ i TOPOGRAFIA



El projecte del Pavelló - Taller es situa dins el Campus La Salle de Barcelona, a l’espai lliure existent entre l’escola d’arquitectura (l’edifici Sant Josep) i l’edifici residència - administratiu.
Aquest espai ha estat, des de fa molt de temps, un espai de repòs i relació, de passeig i contemplació.
El programa que es planteja, d’espais oberts per tal de portar a terme activitats en format “workshop”, ens ajuda a proposar un edifici amb concepte de pavelló en el jardí. Un edifici que faci de node, com a lloc de treball i trobada, d’espai d’art en totes les seves disciplines.

El primer pas a realitzar amb el Revit és importar el CAD i crear la topografia a partir de l'eina "toposurface" a "Massing&Site". Un cop elevada apliquem "Building Pads" allà on vulguem aixecar tant el nostre edifici com els edificis preexistents veïns, per tal d'aplanar les terres i construir amb més facilitat.

Un cop creats els edificis veïns amb masses, he continuat modificant la topografia, adaptant-la al projecte final. Tant he afegit punts a "Edit Surface. Place point" com creat regions diferenciades (zones verdes) a "Create Subregion Boundary". Aquest n'ha sigut el resultat:






No hay comentarios:

Publicar un comentario